Frakt fr. 35 kr - Gratis frakt över 699

FAQ

  • Hur ska man ta hand om sin disktrasa? Vi rekommenderar att du efter användning sköljer din trasa i kallt vatten (inte varmt, för det gillar bakterierna!) och sedan kramar ur den. Därefter hänger du upp den på en disktraseupphängning så att den kan torka ordentligt! Då undviker du att den blir sur och illaluktande! Sedan när det är dags för en uppfräschning kan du slänga in den i tvättmaskinen och köra den på 60 grader. Alternativt kan du koka den i en kastrull med lite diskmedel eller bikarbonat i några minuter, så blir den åter klar för att använda länge till! Du behöver alltså inte köpa en ny disktrasa så fort den blir lite äcklig utan kan tvätta den och då spara både pengar och miljön!
  • Vilken påverkan har disktrasan på miljön? Disktrasan är gjord av de naturliga materialen cellulosa och bomull. Det betyder att du tom kan kompostera den. Den bryts ner på bara 8 veckor!
  • Hur hänger man upp disktrasehållaren? Du börjar med att ta loss de två små lösa magneterna. De sätter du på undersidan av vasken samtidigt som du sätter hållaren i vasken. När du har hittat rätt plats för din hållare sätter du på de medföljande klistermärkena på magneterna på undersidan. Då kan du ta ner hållaren när du gör rent i vasken, utan att de små magneterna försvinner!
  • Mina magneter är borta, kan jag köpa nya? Skulle oturen vara borta trots allt så går det fint att beställa extra magneter på vår hemsida!
  • Jag har en rund vask, är hållaren böjbar? Ja, de i plast är böjbara och passar utmärkt även i runda vaskar!
  • Vilken hållare ska jag välja? Om du har en stålvask vilket är det vanligaste så väljer du en för just det! Om du istället har en vask i exempelvis corian, granit eller tectonite så väljer du specialvask vars hållare har starkare magneter. Tyvärr fungerar inte hållarna på porslinsvaskar.