Frakt fr. 35 kr - Gratis frakt över 699

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor gäller för Culinafina.se. Priser anges inklusive moms i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) är gällande. Vi skickar inom EU och om man som kund är bosatt utanför EUs frihandelsområde ansvarar man själv för eventuella extra kostnader.

BETALNINGSSÄTT

Vi erbjuder ett flertal olika betalningssätt för våra kunder. De kort man kan betala med är Visa, Mastercard eller American Express. Du kan även betala med följande Klarnalösningar: Betala senare med Klarna, Betala nu med Klarna samt Finansiera med Klarna, förutom vid prenumeration då vi endast kan erbjuda kortbetalning.

FRAKT OCH LEVERANS

Beställning sker på www.culinafina.se. För att en beställning skall vara bindande för oss, måste beställningen skriftligen bekräftas av oss före genomförd leverans. Detta innebär bland annat att om produktsortiment utgått eller av annan anledning produkten inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Culina Fina ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt trots att kunden beställt densamma enligt ovan.

Vi packar och skickar så fort vi kan och skickar med Postnord. Vanligtvis tar det 1-4 arbetsdagar för din order att levereras. Ibland tar dock Postnord lite längre tid på sig så har man otur kan det dröja ändå lite mer. Frakten kostar från 35kr eller 49 kr beroende på vara, och vi erbjuder fri frakt vid köp över 699 kr. Vanligtvis levereras dina varor direkt i din brevlåda.

Om en leveransförsening uppstår meddelas kunden via e-post. Kunden har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja en beställning, till exempel ifall Culina Finas leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande gentemot Culina Fina. Culina Fina förbehåller sig därför rätten att friskriva sig från alla krav på ersättning från kunden gällande leveransförseningar.

RETURER OCH REKLAMATIONER

Om du ångrar ditt köp har du 30 dagar öppet köp. Köparen måste kontakta oss per e-post på info@culinafina.se för att registrera återköpet och för att erhålla retursedel. Vid ångrat köp dras för returfrakten inom Sverige. Hur mycket beror på varan och det får du uppgift om vid kontakt om retur. Pengarna betalas tillbaka inom 14 dagar efter att vi har mottagit varan. Kom ihåg att varan ska vara komplett vilket innebär att tillbehör, bruksanvisning, produktförpackning mm skall inkluderas i returen. 

Skulle oturen vara framme och det är något fel på din vara ber vi dig kontakta oss via e-post på info@culinafina.se så att vi kan hjälpa dig!

BILDER PÅ HEMSIDAN

Vi försöker att återge färger och nyanser på våra produkter så exakt som möjligt men vi kan tyvärr inte garantera att de bilder som visas på webbshopen uppfattas exakt som i verkligheten. Det kan exempelvis bero på bildskärmens inställning. 

ÄNDRADE UPPGIFTER

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga eller ändrade uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuellt feltryck i produktinformation, pris och lagersaldo. 

RABATTKODER 

Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Rabattkoden gäller endast vid 1 köp och går inte att registrera efter avslutat köp.

Culina Fina

Företag: Hali Design AB

E-post: info@culinafina.se

Adress: Lupinvägen 12K, 24650 Löddeköpinge